RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 120 Kč |
|
Pondělí 23.01.2023 | |
Polévka: | Květáková |
Menu: | Sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, okurek |
Úterý 24.01.2023 | |
Polévka: | Bramborová |
Menu: | Koprová omáčka, hovězí maso, vařený brambor |
Středa 25.01.2023 | |
Polévka: | Hrstková |
Menu: | Kuřecí steak s rajčaty a mozzarellou, rýže, salát |
Čtvrtek 26.01.2023 | |
Polévka: | Vývar s masem a nudlemi |
Menu: |
Hovězí guláš, houskový knedlík |
Pátek 27.01.2023 | |
Polévka: | Kulajda |
Menu: | Smažený vepřový řízek, bramborový salát |
Týdenní menu: | Vepřový steak s fazolkami, domácí americké brambory, tatarská omáčka ... 130 Kč |
Těstoviny s rajčatovou omáčkou, sypané sýrem ... 140 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.