RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 120 Kč |
|
Pondělí 23. 05. 2022 | |
Polévka: | Vývar s masem a nudlemi |
Menu: | Kuřecí směs se zeleninou, dušená rýže |
Úterý 24. 05. 2022 | |
Polévka: | Žampiónová |
Menu: | Vepřový vrabec, dušené zelí, bramborový knedlík |
Středa 25. 05. 2022 | |
Polévka: | Čočková |
Menu: | Smažený sekaný řízek se sýrem, vařený brambor, tatarská omáčka |
Čtvrtek 26. 05. 2022 | |
Polévka: | Česneková |
Menu: |
Hamburská kýta houskový knedlík |
Pátek 27. 05. 2022 | |
Polévka: | Hráškový krém s toustíky |
Menu: | Smažený vepřový řízek, rakouský bramborový salát |
Týdenní menu: | Vepřový steak s pepřovou omáčkou, americké brambory… 130 Kč |
Penne s rajčatovou omáčkou sypané parmazánem… 140 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.
Díky rezervaci pokoje přímo na našich webových stránkách, obdržíte při příjezdu láhev kvalitního vína Mariel.