Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 135 Kč
Pondělí 7.10.2024
Polévka:
Uzená s uzeným masem a kroupami
Menu:
Halušky se zelím a uzeným masem
Úterý 8.10.2024
Polévka:
Gulášová
Menu:
Sekaný řízek se sýrem, bramborová kaše, zelný salát
Středa 9.10.2024
Polévka:
Rajská s těstovinou
Menu:
Kuřecí nudličky na zelenině, hranolky, tatarská omáčka
Čtvrtek 10.10.2024
Polévka:
Hovězí vývar s knedlíčky a nudlemi
Menu:
Svíčková na smetaně, houskový knedlík
Pátek 11.10.2024
Polévka:
Česneková krémová, krutony
Menu:
Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou
Týdenní menu:
Vepřový steak s houbovou omáčkou, pečený brambor .... 145,-Kč
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.