RESTAURACE Hotelu Mariel
Hotelová restaurace má kapacitu 90 míst a má provozní dobu denně 8.00–22.00 hod. Pro stravování je ale k dispozici i krytá terasa (90 míst), nebo denní bar (70 míst). Základní gastronomickou orientací je tradiční moravská kuchyně, ale nabízíme i rozmanité kulinářské speciality. Našim cílem je vytvořit Vám příjemné prostředí, naplnit Vaše chuťové představy o dobrém jídle, abyste se v péči personálu cítili co nejlépe. Restaurace je klimatizovaná.
Týdenní menu
Polévka: 35 Kč | Menu: 125 Kč |
|
Pondělí 02.10.2023 | |
Polévka: | Gulášová |
Menu: | Pštrosí vejce, bramborová kaše, zelný salát |
Úterý 03.10.2023 | |
Polévka: | Kuřecí vývar s hráškem a rýží |
Menu: | Kuřecí steak s houbovou omáčkou, pečené brambory |
Středa 04.10.2023 | |
Polévka: | Bramborová |
Menu: | Vepřové nudličky se zeleninou, dušená rýže |
Čtvrtek 05.10.2023 | |
Polévka: | Hovězí vývar s masem a nudlemi |
Menu: |
Boloňské špagety sypané sýrem |
Pátek 06.10.2023 | |
Polévka: | Kulajda |
Menu: | Smažený vepřový řízek, šťouchaný brambor s cibulkou |
Týdenní menu: | Smažený hermelín, vařený brambor s máslem, sypaný petrželkou, tatarská omáčka ... 145 Kč |
Jídelní lístek
Restaurace Hotelu Mariel byla oceněna diplomem kvality "Dobrá restaurace regionální a národní kuchyně", kterým agentura European Centre for Ecology and Tourism oceňuje kvalitní restaurace nabízející lokální kuchyni a místní speciality. Ocenění je součástí programu Stezky dědictví. Prohlédněte si naše oceňovaná jídla.